Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Deze cooler lijkt zoals vele andere coolers maar dit is zeker niet waar. Ik heb een inbouw met een zware deur. Toch sluit deze met soft close perfect. De makkelijke indeling en de verlichting is een plezier om te ervaren. De 2 lades zijn echt aan te raden voor groente en bier (1 lade is bijna 1 krat). Ook al staat de cooler geheel vol blijft toch alles goed overzichtelijk door het vele licht.
Prachtig apparaat!
Een mooie lichtzuil waardoor je al je producten goed kunt zien.
Hele fijne biofresh lades waardoor je groente/ fruit langer vers blijft en als kers op de taart een prettige nevel d.m.v. Hydrobreeze. Een aanrader!
Hele fijne koeler
Ideaal in te delen naar eigen wens
Makkelijke bediening
Fluisterstil en zuinig
Bio Fresh Pro is SUPER
Prima vervanger voor onze oude Liebherr
Koelkast is zeer luxe. Biedt veel ruimte voor het formaat, is in veel opzichten in te stellen. Zeer fijne feature is de nul graden zone! Bij de nul graden groente en fruit lade kun je zelfs vocht in een mist verstuiven waardoor groente en fruit haal lang houdbaar en ook mooi blijft. Aanrader!
Mooie, ruime koelkast met bio fresh bakken. Heel tevreden. De ruimte is maximaal op verschillende manieren te benutten. Gemakkelijk te bedienen. Hebben voor deze koelkast gekozen i.v.m. aanschaf nieuwe keuken. Zeer tevreden over de koelkast. Bio fresh bakken zijn zeker een aanrader.
Vertrouwen in Liebherr is en blijft erg groot dus vervanging van onze inbouw koelkast van 20 jaar oude werd natuurlijk een Liebherr IRBD4570-20 met toevoeging PEAK. Wauw wat een geweldig apparaat, we zijn er wederom content mee en ook nog eens 5 jaar extra service. Lijkt wel 5 december.
Een trotse klant
Fantastische koelkast.
Heeft behalve de bio fresh lades ook een aparte lade om je gekoelde items zeer geordend in te bewaren.
Was hier zo weg van dat ik er twee extra heb bijbesteld. Zo makkelijk en overzichtelijk !!
De verspreide verlichting is zeer rustig aan de ogen en ook het bedienings-/informatie paneel is gebruiksvriendelijk in gebruik.
Kan deze koelkast zeker aanbevelen.
We hebben een Liebherr koeler gehad en die heeft 22 jaar oud geworden dus dan kies je algauw weer
voor een Liebher koeler .Deze nieuwe koeler heeft een zeer laag energie verbruik en is zeer geruisloos
In onze open keuken voor inbouw.Dus geweldig en we zijn zeer tevreden met de inbouw.
Perfect dus we geven een 9 oftewel een 10.Zeer betrouwbaar merk wat jaren meegaat en ook nog met
7 jaar Extra garantie.
We hebben een kast van Liebherr gekozen omdat we de ervaring hebben met onze vorige kast en met onze huidige wijnklimaatkast dat Liebherr uitstekende producten maakt. Deze nieuwe koelkast is voorzien van alle moderne snufjes en ziet er top uit. Mooie led-verlichting, rvs achterwand en binnenzijde deur. Goede en flexibele vakverdeling. Zuinig in gebruik en voldoende ruimte.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?